Uppdatering

Hej. Det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Vi har inte haft så jättemycket för oss. Vi har kollat in områdena runt huset, kollat så bygget fortskrider. I onsdags var det stor helgdag här i Spanien så allt var stängt förutom många krogar. Vi tillbringade några timmar på dagen på en bar som heter Fox on the Fairway på vårat närmaste shoppingcenter den här veckan.

Igår, torsdag var vi inne på Villa Martin, en av de tre banor som finns här omkring. Det såg ut att vara en jättefin bana och fina omgivningar är det. Jag tog en öl i baren och det blev lite bilder som landar på Facebook så småningom. Efter det åkte vi och kollade bowlingfaciliteterna i Torrevieja, 20 jättefina banor i nära anslutning till ett gigantiskt shoppingcenter. De verkade inte ha några rännor för rullstolar, så jag får väl ta med en och vara lite pionjär för det här nere. Matmässigt har de sista dagarna inte varit någon höjdare, vi har ätit på Evolution som är en jättetrevlig bar, men förutom lasagnen första dagen så är deras mat inte någon jättehöjdare.

Fredagen började med tvättning och lite annat trista måsten, men eftersom det regnade på förmiddan så gjorde det ingenting. Efter lunch åkte vi in till Torrevieja centrum och gick runt lite där. Vi hamnade på Robban på hörnet, en Stockholmskille som åkte på lumparresa till Benidorm för 16 år sen och blev kvar på Costas Blanca. En lättare lunch blev det där och en halv kanna sangria till mig. Robban visade sig vara en supertrevlig kille så vi blev sittande där ett bra tag. Nu är vi hemma ett tag men det blir snart Evolution igen för några Guinness. Imorgon bär det av hemåt igen mot kyla och snö, men det är morgondagens bekymmer. Nu kör vi sista kvällen.

Hej på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: