Kanonväder i Torrevieja

Sitter på terrassen och tar en öl efter en lång dag på Habaneras, ett stort shoppingcenter här i Torrevieja. Men vi börjar från början, och det ska alltid strula med nånting när jag reser. I fredags när jag är ute och fixar allt jag behöver fixa så börjar naturligtvis motorlampan lysa på bilen, efter koll hos Saab så stannar bilen kvar där för reparation. Efter en del turer med både dyra hyrbilar och taxibokningar lyckades Tessan fixa en hyrbil som skulle upp till Arlanda, så det blev en gratistripp i en schysst Mercakombi vid halv fem på lördagsmorgonen. Flyget funkade som det skulle och allt annat oxå, med undantag för lite rundkörningar för att hitta hotellet. Hotellet ligger suveränt nere vid hamnen och vi käkar frukost med havsutsikt varje morgon.

Lördagskvällen var lugn med en tur på strandprommenaden med några vattenstopp, eller ölstopp rättare sagt. Vi hälsade på Robban på hörnet som blev glad att träffas igen, han surrade mycket som vanligt. Efter en liten vända blev det käk vid hotellet och en skön natts sömn.

Söndan började med en skön frukost på vårt stamställe innan vi gav oss ut för att handla lite, vilket visade sig svårare än väntat, då allt var stängt. Vi hittade en mack där vi köpte vatten och lite annat viktigt som chips och smått och gott. Sen blev det beachen, eller rättare sagt en krog vid beachen för mig, Tessan la sig på stranden för lite sol och bad.

Idag är det måndag och vi har shoppat i stort sätt hela dan, snart blir det en soft kväll på Moby Dick med lite öl och mat. Imorgon hämtar vi Stefan, Tessan med en massa barn vid flyget.

Buenos tardes todos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: